Folii decorative statice Folii decorative dinamice  
 Home>> Noutati >> Folii decorative dinamice

Folii decorative adezive "spirit" - Flow & Minifun

  • Multifunctional
  • Aplicare usoara
  • Calitate superioara
  • Tendinte si decoratiuni pe diferite suprafete
  • Aduce la viata pereti, mobila si nu numai

Furnizand peretilor goi si diferitelor suprafete de mobila o imbinare de culori foarte eleganta fara a pierde timp vopsind decoratiunile pot fi schimbate in doar cateva momente folosind cele mai noi si atractive modele. Un efect extraordinar cu un efort redus poate fi atins folosind d-c-fix deco "spirit" oricand, oriunde si ori de cate ori aveti nevoie.
Motto-ul pentru d-c-fix deco "spirit" este "un spirit care inspira" - furnizeaza suprafetelor goale un nou "look" doar intr-o clipa.

Foliile decorative "spirit" sunt autoadezive, se aplica usor, pot fi indepartate fara a lasa urme si se pot folosi de mai multe ori.
Cele doua game "flow" si "minifun" atrag persoane de toate varstele de la copii pana la cei mai pretentiosi.

Foliile d-c-fix deco "spirit" sunt create din folii adezive din PVC imprimate digital.

Foliile d-c-fix deco "spirit" sunt disponibile in coli de dimensiunea 65 cm x 85 cm. Folia autocolanta este intarita cu un carton si are modelele gata decupate. Fiecare coala contine mai multe motive de dimensiuni diferite si culori diferite.

Mod de aplicare: Se curata suprafata, se dezlipeste modelul de pe suport si se aplica pe suportul care se doreste sa fie decorat.

Sunt recomandate pentru toate suprafetele netede, cum ar fi perete, lemn, plastic, sticla etc.
In gama foliilor d-c-fix deco "spirit" sunt disponibile modele "flow" - nostalgic si vioi, pentru decorari moderne si modele "minifun" vesel si jucaus, in special pentru copii. Se poate crea un adevarat joc pe pereti datorita paletei largi de motive si culori.